Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Eerder deze maand konden bezoekers van NWTV meedoen aan een winactie voor Johans Hardwarehub. Eén van de bezoekers had de BoomBoom 75 aangedragen en heeft daarmee de Trust Rokko Bluetooth Wireless Speaker gewonnen.

Niet elke auto is voorzien van een moderne geluidsinstallatie en zijn daarmee vaak redelijk beperkt. Voornamelijk in de inmiddels wat oudere auto’s ben je vaak beperkt tot radio en een cd-speler waarmee je mogelijk ook mp3 kunt afspelen. Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone als mediadrager of streamen muziek. Er zijn ook steeds meer muziekdiensten zoals Spotify waar volop gebruik van wordt gemaakt. Het zou dan ook wel fijn zijn als je deze muziek in je auto kunt afspelen over je speakers. Hier komt de BoomBoom 75 om de hoek kijken. Deze bluetooth audio receiver kan je eenvoudig aansluiten op je huidige autoradio met een aux-in, line-in of mp3-link. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de muziek op je smartphone in je auto af te spelen zonder dat je direct een compleet nieuw audiosysteem in je auto dient te bouwen.

Het is overigens ook mogelijk om de BoomBoom 75 op je installatie aan te sluiten die je in je woonkamer hebt staan. Dit maakt het dan eveneens mogelijk om muziek te streamen vanaf je smartphone of tablet.  De BoomBoom 75 is verkrijgbaar voor nog geen €37,-. Het is in ieder geval een stuk goedkoper dan het vervangen van je huidige audiosysteem.