Doorgaan naar artikel
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Filmredactiemanager
Profiel

Het is altijd weer een verrassing welke gratis games we krijgen bij de online dienst van Sony, maar over het algemeen zijn het wel uitstekende titels. Ook voor de komende maand worden we weer getrakteerd op een prima line-up. De games voor PlayStation Plus augustus 2020 zijn namelijk Modern Warfare 2 Campaign Remastered en Fall Guys: Ultimate Knock Out. Laatstgenoemde wordt zelfs op de dag van verschijnen als gratis spel toegevoegd voor abonnees.

Modern Warfare 2 Campaign Remastered behoeft natuurlijk weinig uitleg, want het is de geslaagde remaster van misschien wel de populairste Call of Duty-game ooit. We volgen Soap en Price over de hele wereld in bijzonder spannende missies. Deze uitgave bevat alleen de singleplayer-campagne.

In het vrolijke en grappige Fall Guys moet je met je team al stuiterend en vallend een parcours vol obstakels zien af te leggen en daarbij je online tegenstanders zien te verslaan. De game ziet er verrassend leuk uit en we zijn dan ook zeer benieuwd naar wat het ons te brengen heeft.