Doorgaan naar artikel
Jelmer Hemmes
Jelmer Hemmes
Redacteur
Profiel

Terwijl we wachten op nieuws over Beyond Good & Evil 2, heeft Ubisoft er nu een bericht uitgeslingerd waarin zij aankondigen dat er een Beyond Good & Evil-film komt. Voor iedereen die de game nog nooit gespeeld heeft, zullen we hieronder een kleine uitleg geven.

Beyond Good & Evil is een Ubisoft-game uit 2003, waarin je speelt met het personage Jade. Zij is een fotografe en martial artist die zich bij een ondergrondse beweging heeft aangesloten in het jaar 2435. Voor Jade en haar beweging geldt maar één doel: bewijzen aan de wereld dat er een samenzwering van Aliens bezig is tegen hun planeet Hillys.

De game is nooit een groot succes geweest, maar werd door de jaren heen een ware cult-klassieker. Mede hierdoor, kondigde Ubisoft in 2017 een prequel aan in de vorm van Beyond Good & Evil 2. Echter, sinds die aankondiging is het qua nieuws rond de game vrij stil.

Dus heeft Ubisoft besloten de dorst te lessen en ondertussen maar een Beyond Good & Evil-film aan te kondigen! Deze film wordt gemaakt door Netflix en zal uitkomen als een hybride animatie/live-action film. De film zal geregisseerd worden door Detective Pikachu regisseur Rob Letterman. Verder nieuws over wanneer we de film mogen verwachten is er nog niet. Afwachten dus!