Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Enkele dagen geleden werd er een trailer onthuld waarin we een diepere kijk kregen op de carrièremodus van de nieuwe vechtgame van EA Sports. Zojuist is ook de officiële UFC 4 Career Mode-trailer onthuld.

Het is dezelfde video die vorige week al per ongeluk getoond werd, maar nu hij officieel is wilden we hem nog een keer delen. Zo zien we een interactieve coach die je helpt om een betere vechter te worden. Hij geeft je tips en helpt bij je training. Ook komen er dingen voorbij die veel weghebben van een social media. Dit zal je helpen met je bekendheid en het verkrijgen van fans. Gedurende je carrière ontwikkel je jezelf op steeds meer gebieden en vechtstijlen die je in de MMA tegenkomt.

Je start met gevechten in een amateuristische kooi met enkele toeschouwers, maar je doel is om uiteindelijk in de octagon te staan van een uitverkocht stadion vol met bloeddorstige fans.

UFC 4 ligt vanaf 14 augustus in de winkel voor PlayStation 4, Xbox One en pc. EA Access-abonnees kunnen vanaf 7 augustus al van start.