Doorgaan naar artikel
Samsung Galaxy Buds Live zijn Samsungs nieuwste oordopjes
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Samsung heeft tijdens het Samsung Unpacked evenement enkele nieuwe producten uit de doeken gedaan, waaronder de nieuwe Galaxy Watch 3, maar ook de nieuwe Samsung Galaxy Buds Live, de nieuwste volledig draadloze oordopjes.

Eerder dit jaar had Samsung al de Galaxy Buds Plus op de markt gebracht, maar heeft nu onverwachts toch nog een nieuwe set onthuld. Opvallend is het design van de oordopjes. Ze hebben een boonvormig uiterlijk wat er vrij apart en futuristisch uit ziet. De Buds Live beschikken tevens over Active Noise Cancelling wat door middel van de verbeterde microfoons nog beter zou moeten werken volgens Samsung. Hierdoor zou ook de gesprekskwaliteit beter moeten zijn.

Middels de ingebouwde accu van 60 mAh zou je volgens de cijfers de dopjes voor ongeveer zes uur kunnen gebruiken voordat ze weer opgeladen moeten worden. Dit kan je doen door ze in de opbergcase te plaatsen waar tevens een accu in is verwerkt. Deze accu is genoeg om je nog eens voor negen uur aan luisterplezier te bezorgen. De case beschikt tevens over een snellaadfunctie, waarmee je na vijf minuten laden weer een uur gebruik kunt maken van de Galaxy Buds Live.

Deze high-end draadloze oordopjes zijn vanaf 21 augustus te bestellen in de kleuren Mystic Black, Mystic Bronze en Mystic White. De adviesprijs van de Samsung Galaxy Buds Live is €189.