Doorgaan naar artikel
Joost Klein Middelink
Joost Klein Middelink
Evenementenmanager / redacteur
Profiel

Wij werden wederom uitgenodigd door Ubisoft om het nieuwste seizoen van de bekende shooter te mogen ervaren voor de aankondiging die zojuist is gedaan. Hierboven kun je dan ook exclusieve Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Operation Shadow Legacy-gameplay zien van bijna een uur met de nieuwe operator en de aangepaste map.

De nieuwe operator die dit seizoen het team komt versterken, is niemand minder dan Sam Fisher van Splinter Cell. In Rainbow Six Siege krijgt hij de codenaam Zero en komt gewapend met een uniek aanvalsgeweer en een camera die in muren geschoten kan worden en aan beide kanten van de muur kan kijken. Elke camera bevat een enkel schot om gadgets van de verdedigers uit te schakelen.

Naast de aangepaste map Chalet, zijn er ook een hoop andere gameplay-aanpassingen. Zo introduceert dit seizoen het nieuwe ping-systeem, waarbij het duidelijker moet zijn wat er precies aangewezen wordt, is er een secundaire gadget voor aanvallers toegevoegd waarmee harde muren kapotgemaakt kunnen worden, zijn er nieuwe vizieren, die overigens ook aan te passen zijn naar smaak en nog veel meer.