Doorgaan naar artikel
Arran Winmai
Arran Winmai
Algemeen manager
Profiel

Op de website heeft Stonemaier Games de eerste Tapestry-uitbreiding aangekondigd. Het spel is op tijd van schrijven ondertussen alweer negen maanden oud, dus het zat er ook wel aan te komen. Aangezien Jamey Stegmaier bevestigd heeft dat ze dit jaar maar een bordspel uit gaan brengen, hopen we dat dit de dorst helpt lessen.

Plans & Ploys, zoals de Tapestry-uitbreiding zal gaan heten, voegt een aantal nieuwe civilizaties toe aan de mix. Ook zijn er nieuwe tapijtkaarten en land marks. Maar wat waarschijnlijk de meest interessante toevoeging zal worden, zijn de persoonlijke doelen. Stonemaier Games geeft nog weinig prijs over hoe die gaan werken. Het zou kunnen dat ze openbaar zijn, of juist geheim. Wel laat de uitgever weten dat we met enige regelmaat meer informatie zullen krijgen over de uitbreiding.

Tapestry-uitbreiding

Tapestry is het nieuwste bordspel van populaire bordspeluitgever Stonemaier Games. Wij vonden het wel aardig, maar waren niet helemaal overtuigd. Hopelijk lost de uitbreiding wat van de problemen op. Ben je benieuwd naar wat wij van het spel vinden? Lees dan onze review. Wil je meer weten over het andere spel dat dit jaar uitkomt? Dan hebben wij hier wat info over Pendulum voor jullie.