Doorgaan naar artikel
Concert at SEA 2021 helemaal uitverkocht
Jelmer Hemmes
Jelmer Hemmes
Algemeen manager
Profiel

Het is gedurende de zomer heel druk geweest en dat betekent dat vele festivals niet hebben stilgezeten! Concert at SEA 2021 is inmiddels helemaal uitverkocht en de Line-up van vorig jaar blijft nagenoeg staan.

Allereerst zijn daar BLØF (de organisatoren) en ook Kensington en The Script die wederom hun opwachting zullen maken op het festival komende zomer. Daarnaast keren ook André Hazes, Chef’Special, DI-RECT, Diggy Dex, The Dirty Daddies, Krezip, Maan, Miss Montreal, Racoon, Ronnie Flex & Deuxperience, Snelle & De Lieve Jongens Band, Suzan & Freek, Tabitha, Van Dik Hout, en Wipneus & Pim gewoon allemaal weer terug.

De enige nieuwe naam die tot nog toe op de poster prijkt is die van Davina Michelle. Echter is er wel een treurige afwezige, want vorig jaar zou Crowded House komen en die staat er voor dit jaar helaas niet meer op.

Nu Concert at SEA 2021 is uitverkocht, kunnen we alleen nog wachten op de laatste aankondigingen. Daarnaast moeten we met zijn allen hopen dat we volgend jaar weer kunnen genieten van de festivals en de coronacrisis langzaam voorbij zal gaan. Op naar de zomer van 2021!