Doorgaan naar artikel
Jelmer Hemmes
Jelmer Hemmes
Redacteur
Profiel

Gisteren werd een nieuwe trailer naar buiten gebracht waarin we wederom detective Hercule Poirot in actie gaan zien. Met Death on the Nile wordt er een tweede boek van de Engelse schrijfster Agatha Christie verfilmd en kunnen we dus opnieuw gaan genieten van Kenneth Branagh, die weer in de huid van de Belgische detective Hercule Poirot zal kruipen.

Ditmaal is onze detective op vakantie in Egypte en maakt hij een beeldschone stoomboottocht over de rivier de Nijl. Een bruidspaar viert tevens hun huwelijksreis aan boord, maar ziet deze plotseling uiteen spatten als een van hen vermoord word op de boot. Met vele mogelijke daders aan boord, staat Poirot wederom voor een lastige taak en zal hij weer zijn beste beentje voort moeten zetten om de dader(s) te vinden.

Na Murder on the Orient Express, komt nu dezelfde cast wederom bij elkaar om een nieuwe Hercule Poirot te verfilmen. De nieuwe ster aan boord van de cast is niemand minder dan Wonder Woman-actrice Gal Gadot. Death on the Nile is vanaf 22 oktober te bewonderen in de bioscoop!