Doorgaan naar artikel
Lowlands neemt The Opposites mee naar 2021
Tessa Peters
Tessa Peters
Redacteur
Profiel

Hoewel de festivalzomer van 2021 nog met veel onzekerheid gepaard gaat, heeft Lowlands de eerste headliner voor volgend jaar bekendgemaakt: The Opposites. Oorspronkelijk stond het Nederlandse hiphopduo voor de afgelaste editie van dit jaar op het programma. Het nieuwtje kwam naar voren tijdens de stream van Lowlands free:united, het online coronaproof alternatief voor dit jaar. Het hele weekend lang zijn via de website optredens van allerlei artiesten op zowel Lowlands als andere festivals te zien. The Opposites staan voor vanavond 21:20 uur op het programma.

The Opposites braken in 2005 door met het nummer Fok jou, gevolgd door een stroom aan hits, inclusief Broodje Bakpao en Slapeloze nachten. Rond 2015 werd het stil rond de mannen, tot ze vorig jaar weer begonnen met optreden. Op Lowlands verrasten ze zelfs met een onaangekondigde show, die blijkbaar goed bevallen is.

Het festival zal in 2021 plaatsvinden op 20 tot en met 22 augustus in Biddinghuizen. Kaartjes van dit jaar zullen dan nog altijd geldig zijn.