Doorgaan naar artikel
Jelmer Hemmes
Jelmer Hemmes
Redacteur
Profiel

We naderen het einde van de zomer, een storm raast over ons land, en wij hebben voor jullie weer een nieuwe week met trailers. Deze week: De filmreleases van week 36!

Love Guaranteed

 Wat als je je aanmeldt bij een datingbureau die het vinden van liefde garandeert en je deze na een oneindig aantal dates nog steeds niet hebt gevonden? In Amerika klaag je dan het datingbureau aan! Hoofdpersoon Nick brengt zijn zaak tegen Love Guaranteed onder bij een klein advocatenbureau in geldnood. Zijn advocate is Susan, een dame die zelf nog nooit online gedatet heeft. Om Nick zo goed mogelijk te kunnen verdedigen, gaat Susan dan ook zelf online daten. Ondertussen helpt ze Nick met zijn zaak tegen Love Guaranteed en groeien ze langzaam steeds dichter naar elkaar toe…

 

 

The New Mutants

 Vijf jonge mutanten, met allen hun eigen trauma’s, worden vastgehouden in een gesticht. Dit gesticht is bedoeld om hen niet in de maatschappij los te laten en houdt hen dan ook geïsoleerd van de buitenwereld. Echter, ontdekken ze al gauw hun superkrachten en besluiten ze een poging te doen om uit het gesticht te geraken. Ze zullen hun krachten moeten bundelen en hun trauma’s moeten overleven om samen te kunnen ontsnappen.

 

 

Paradise Drifters

Drie dakloze jongeren ontsnappen samen uit hun levens. Ze hebben alle drie een eigen trauma waarvan ze wegrennen en komen elkaar per toeval tegen op een parkeerplaats. Eenmaal samengekomen ontstaat er langzaam een band op hun reis.

 

Été 85

We schrijven de zomer van 1985, wanneer de 16-jarige Alex met zijn boot aan het varen is in Normandië. Ergens voor de kust kapseist hij en wordt hij gered door de 18-jarige David. Hierdoor ontstaat een warme band tussen de jongens en beleven zij in één zomer vele avonturen samen. Hun vriendschap lijkt meer, maar is het wel meer? Kan het meer worden? Een bijzonder verhaal over een zeer roerige zomer.

 

El Principe

 De 20-jarige narcist Jaime komt in de gevangenis terecht wanneer hij per ongeluk zijn beste vriend neersteekt. Eenmaal daar, maakt hij al snel kennis met het gevangenisleven en komt hij onder bescherming van een oudere man.  Deze man leert hem met veel passie te (over)leven in de gevangenis. Hierdoor leert Jaime ook langzaam zijn ware geaardheid kennen en kan hij steeds opener homoseksueel zijn achter de tralies.