Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Zojuist heeft Signify, het bedrijf achter onder andere de Philips Hue-lampen, verschillende nieuwe producten aangekondigd. Voor de echte entertainmentliefhebbers zal de Philips Hue Play Gradient Lightstrip het meest in het oog springen, maar dit is niet het enige. De volgende producten verschijnen allemaal deze en volgende maand:

  • Nieuwe uitgave van de Philips Hue Iris
  • Nieuwe Filament-lampen
  • Een zwarte versie van de Philips Hue Ensis
  • Een witte Kogellamp
  • Een nieuwe versie van de kaarslamp met Bluetooth

Zoals gezegd springt de Philips Hue Play Gradient Lightstrip het meest in het oog. Deze strip is speciaal bedoeld om je Hue HDMI Sync Box nog beter te gebruiken. Je kunt de speciale strip, die er in de maten 55″, 65″ en 75″ komt, achterop je televisie bevestigen. Voor het eerst is het dankzij de gradient-technologie mogelijk om de strip verschillende kleuren tegelijk te laten weergeven. Dit maakt de ervaring die de Hue HDMI Sync Box biedt volgens Signify nog intenser.

“In plaats van één enkele kleur genereert de lightstrip meerdere kleuren tegelijk en laat ze naadloos in elkaar overvloeien. De Play Gradient Lightstrip bevestigt u aan de achterkant van TV’s van 55 inch of groter, waardoor een mooi pallet van prachtige achtergrondkleuren ontstaat. Door deze nieuwe strip te combineren met de lichtsynchronisatie van Philips Hue, ervaart u de ultieme beleving van films, TV-programma’s, games en muziek: Surround Lighting op zijn best!”

De strip verschijnt binnenkort voor de prijzen €179,99, €199,99 en €229,99. Meer informatie kunnen we binnenkort via onze kanalen delen!