Doorgaan naar artikel
Jaime Andreas
Jaime Andreas
Redacteur
Profiel

Universal Pictures heeft een tweede trailer uitgebracht voor James Bond: No Time To Die. Als alles goed gaat, is de nieuwste James Bond-film vanaf 12 november 2020 in de bioscoop te zien. De film stond origineel op de planning voor april 2020, maar werd door COVID-19 helaas uitgesteld. Nu maar hopen dat de film in november wel gewoon in de bioscoop verschijnt.

In No Time To Die heeft James Bond zijn heftige leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt een teruggetrokken bestaan op Jamaica. Dit leventje wordt jammer genoeg ruw onderbroken wanneer een oude vriend hem vraagt een ontvoerde wetenschapper te bevrijden. Dit is een gevaarlijke missie en het brengt James Bond in contact met een mysterieuze en gevaarlijke schurk.

Als we de trailer moeten geloven, is ook No Time To Die weer een James Bond-film gevuld met actie en spanning. We zien veel bekende gezichten terugkomen, waaronder Ralph Fiennes als M, Naomie Harris als Moneypenny en Ben Whishaw als Q. Rami Malek (Bohemian Rhapsody) kruipt in de huid van de gevaarlijke Bond-schurk.