Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Langzaam maar zeker is de eerste generatie compleet qua Shiny-Pokémon. Daarom hebben we een overzicht voor jullie met alle Pokémon die ontbreken op dat gebied. We hebben bewust wel de mega evoluties en de nog niet aanwezige Galar-Pokémon weggelaten. Bekijk hieronder het volledige overzicht, waar Doduo en Porygon nog inzitten. Die zijn echter binnenkort natuurlijk ook shiny in het spel te vinden:

De Farfetch’d hieronder is de Galarian Farfetch’d. Net als de Weezing en de Meowth. Deze vallen ondanks dat ze voorkomen in Sword en Shield formeel onder generatie 1 omdat het dezelfde Pokémon is in een andere vorm. Ze hebben dan ook geen nummer of plek in het Galarian-deel van je Pokédex.

Nu Niantic een week vrij heeft verwachten we een stuk minder nieuws de komende week. Daardoor hebben we dus mooi de tijd om meer van dit soort lijstjes te delen. Mocht je nog ergens naar op zoek zijn, laat het ons dan weten! Wie weet delen we het dan ergens komende week met jullie!

Wil je ons ook in deze tijd steunen en profiteren van exclusieve extra’s? Support ons dan via Patreon! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook en Telegram.