Doorgaan naar artikel
Kijk nu de officiële trailer van Marvel Studios’ WandaVision
Jaime Andreas
Jaime Andreas
Algemeen manager
Profiel

De eerste trailer van de nieuwe Marvel mini-serie WandaVision is vrijgegeven door Disney Plus. Dit is de eerste van de nieuwe reeks series die onderdeel zijn van het Marvel Cinematic Universe. Ook de serie Loki maakt hier deel van uit.

In WandaVision spelen de superhelden Scarlet Witch en Vision de hoofdrol. Zij waren in Avengers geliefden van elkaar en in deze serie zijn ze gelukkig getrouwd. WandaVision speelt zich af in de jaren vijftig en volgt hun verhaal. De twee superhelden leiden hun ideale leven, maar beginnen langzaam te vermoeden dat niet alles klopt en niets is wat het lijkt. De Marvel-serie heeft de stijl van klassieke sitcoms.

WandaVision betekent de terugkeer van verschillende acteurs. Elizabeth Olsen en Paul Bettany keren terug in hun rollen van respectievelijk Wanda Maximoff aka Scarlet Witch en Vision. Daarnaast keert Kat Dennings terug als Darcy Lewis, een rol die ze voor het laatst speelde in Thor: The Dark World in 2013. Ook Randall Park, FBI-agent Jimmy Woo uit Ant-Man and the Wasp, keert terug in zijn rol.