Doorgaan naar artikel
Cynthia Klok
Cynthia Klok
Redactrice
Profiel

We krijgen heel vaak de vraag wanneer Shiny Meltan eindelijk weer naar Pokémon GO komt en eindelijk hebben we een soort van een antwoord. Eind dit jaar maakt hij namelijk tijdelijk zijn herintrede in het spel. Niantic heeft zojuist samen met The Pokémon Company aangekondigd dat Pokémon GO en Pokémon Home voor het einde van het jaar te koppelen zijn. Niantic voegde hier zojuist aan toe dat dit moment niet zomaar voorbij zal gaan.

Zodra de koppeling er is, zal er ook een evenement zijn, waarin verschillende Pokémon centraal zullen staan. Tevens kunnen spelers die de twee applicaties koppelen een Mystery Box krijgen. Dit was al eerder vandaag bekend, maar niet dat rond de release van het spel ook Shiny Meltan zijn herintrede doet. Goed nieuws voor iedereen die hem nog mist! Die krijg je uiteraard door de Mystery Box te gebruiken.

Wil je ons ook in deze tijd steunen en profiteren van exclusieve extra’s? Support ons dan via Patreon! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO, via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook en Telegram.