Doorgaan naar artikel
Meerdere Bethesda Softworks-games komen naar de Xbox Series
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Als we de website van de Entertainment Software Rating Board (ESBR) mogen geloven, komen er meerdere Bethesda Softworks-games naar de next-gen-consoles van Microsoft in de vorm van collecties. Het zou dan gaan om de Dishonored & Prey The Arkane Collection en de Wolfenstein Alt History Collection. Met de namen van deze collecties kun je wel raden om welke games het gaat.

De Dishonored & Prey The Arkane Collection bevat vier games en zou dan waarschijnlijk gaan om Dishonored, Dishonored 2, Dishonored: Death of the Outsider en Prey. Ook de Wolfenstein Alt History Collection bestaat uit vier games en zal waarschijnlijk bestaan uit Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The Old Blood, Wolfenstein II: The New Colossus en Wolfenstein: Youngblood.

Bij beide collecties wordt alleen de Xbox Series genoemd als platform en dat zal dan te maken hebben met het feit dat Microsoft recentelijk Zenimax (het moederbedrijf van Bethesda) heeft overgenomen voor een slordige 7,5 miljard dollar. Het is nu nog wachten op de officiële aankondiging van deze collecties.