Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de UE Fits-oordopjes.

De draadloze oordopjes lijken flink in opmars te zijn. De bekabelde oordopjes worden steeds minder gebruikt en meer fabrikanten brengen hun eigen volledig draadloze oordopjes op de markt. Zo zijn ze in verschillende maten en vormen te verkrijgen en ook in verschillende prijsklassen. Toch is er geen een zoals de UE Fits-oordopjes. Deze beschikt namelijk over een bijzondere feature. Het gedeelte wat in je oor wordt gestopt is namelijk ontwikkeld van een speciale gel dat reageert op lichtintensiteit. De gel-achtige oordopjes zullen dus volledig in je oor vormen totdat er geen licht meer door schijnt en zo dus perfect passen in ieder oor. Hierdoor zouden de oordopjes van Ultimate Ears voor elk oor geschikt zijn, niet uitvallen en perfect zitten voor langere luistersessies.

De UE Fits liggen later dit jaar in de winkel voor ongeveer $249,-. Of ze ook in Nederland verkocht gaan worden is helaas niet bekend.