Doorgaan naar artikel
Nieuwe Assassin’s Creed Valhalla-trailer focust zich op het bouwen van een nederzetting
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Vandaag heeft Ubisoft een nieuwe Assassin’s Creed Valhalla-trailer gelanceerd waarin wordt ingezoomd op het ontwikkelen van je eigen nederzetting en alle sociale zaken die daarbij komen kijken. Je nederzetting is de centrale hub in de game en de plek waar je terugkeert na een succesvolle missie. Het idee is dat je deze steeds verder uitbreid, waarbij je steeds nieuwe gebouwen en mogelijkheden toevoegt. Rutger mocht al zeven uur lang aan de slag met Assassin’s Creed Valhalla en hij heeft zelf al (een beetje) mogen proeven aan dit aspect van de game. Ben je benieuwd wat hij ervan vindt, dan kun je hier zijn preview lezen.

Daarnaast is er ook informatie verschenen over met welk geslacht je kunt spelen in Valhalla. Wie het nieuws een beetje volgt, weet dat dit binnen Ubisoft een heet hangijzer is geweest. Nu is bekend dat je het hele spel als man of vrouw kunt spelen, maar er ook voor kunt kiezen om op gezette tijden te wisselen.

Assassin’s Creed Valhalla verschijnt op 10 november gelijktijdig met de lancering van de nieuwe generatie Xbox-consoles, maar komt daarnaast ook nog naar de huidige generatie. De versie voor de PlayStation 5 zal gelijktijdig verschijnen met die console op 19 november.