Doorgaan naar artikel
Jaime Andreas
Jaime Andreas
Redacteur
Profiel

Het is al een lange tijd bekend dat Spider-Man’s Tom Holland de rol van Nathan Drake gaat vertolken in de Uncharted-film. De eerste foto van Tom Holland als Nathan Drake is nu voor het eerst op zijn Instagram te bewonderen. Dit belooft veel goeds voor de avonturenfilm waar menig Uncharted-fan op wacht.

De film is gebaseerd op een deel van Uncharted 3: Drake’s Deception waarin een jonge Nathan Drake voor het eerst zijn partner Victor Sullivan ontmoet. Dit is het begin van avonturier en schatzoeker Nathan Drake. De film is een prequel van de verhalen uit de games.

Niet alleen Tom Holland is een grote naam voor deze film; Mark Wahlberg vertolkt namelijk de rol van Victor Sullivan. Daarnaast worden Tom en Mark vergezeld door Antonio Banderas (The Mask of Zorro). Uncharted wordt geregisseerd door Ruben Fleischer, regisseur van Venom en Zombieland.

Ook leuk: stemacteur Nolan North, die de stem van Nathan Drake inspreekt in de games, bezocht de Uncharted-set. Daarna deelde hij een aantal beelden op Twitter die iedereen nog enthousiaster maken.

Uncharted verschijnt 16 juli 2021 in de bioscoop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It’s nice to meet you, I’m Nate. #uncharted

Een bericht gedeeld door Tom Holland (@tomholland2013) op