Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Natuurlijk hebben we deze week aflevering 7 van de MetaPodcast voor jullie! Dennis en ik gaan terug naar het moment dat EX Raids werden aangekondigd. Dennis wist het niet meer, maar we waren toen samen op vakantie! Natuurlijk zoomen we ook in op al het nieuws en in het bijzonder op de Little Cup. En we geven een NWTV Dopper weg deze week! Wil je die winnen? Luister dan snel en hoor wat je moet doen.

Ondertussen vind je op alle kanalen onze Podcast terug. En als je daar dan toch bent, abonneer je dan gelijk en laat een oordeel achter. Hoe meer positieve oordelen, hoe beter ook mensen die NWTV niet volgen hem kunnen vinden.

Wil je een Nintendo Switch winnen? Volg dan dit Instagram-account! Bij 10.000 volgers gaat de Nintendo Switch eruit! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO, via onze vernieuwde website en op sociale media: Facebook en Telegram.