Doorgaan naar artikel
Electric for Electabuzz-ticket is vanaf nu te koop
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Zojuist is het Electric for Electabuzz-ticket live gegaan in de Pokémon GO-store. Nadat we meerdere keren echt tot het laatste moment moesten wachten op het ticket, kunnen we het nu vanavond al kopen. Zoals altijd krijg je er een Special Research voor van in principe vier stappen. Je hebt het ticket echter niet nodig om mee te kunnen doen aan Community Day.

Het Electric for Electabuzz-ticket is voor 99 cent te koop en kan niet met losse muntjes gekocht worden. Wij vinden het altijd een leuke aanvulling op Community Day, maar je bent tot niets verpicht natuurlijk. Komende zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur is het ticket actief en is het dus ook Community Day.

Wil je een Nintendo Switch winnen? Volg dan dit Instagram-account! Bij 10.000 volgers gaat de Nintendo Switch eruit! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO, via onze vernieuwde website en op sociale media: Facebook en Telegram.