Doorgaan naar artikel
Niantic verruimt de ruilafstand enorm als onderdeel van een test in Pokémon GO
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Origineel is de ruilafstand in Pokémon GO ongeveer 100 meter hemelsbreed. Dat is niet veel, maar dat was altijd bewust zo laag. Niantic wil spoofers en traders (voor geld) geen kans geven. Toch wordt er, zeker tijdens de huidige pandemie, al veel langer om een grotere afstand gevraagd. En die hebben we nu gekregen als test. De afstand is namelijk verhoogd tot maar liefst 12km. En dat is hemelsbreed natuurlijk.

Deze test loopt nog tot en met maandag 19.00 uur. Als je dus nog op een paar Lucky Trades zit dan is dit het moment. En zoals gezegd is deze tijdelijke ruilafstand onderdeel van een test. Wanneer de test geslaagd is weten we niet, dus we adviseren iedereen er vooral van te genieten!

Wil je een Nintendo Switch winnen? Volg dan dit Instagram-account! Bij 10.000 volgers gaat de Nintendo Switch eruit! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO, via onze vernieuwde website en op sociale media: Facebook en Telegram.