Doorgaan naar artikel
Bekijk de shiny Electabuzz-familie inclusief baby
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vandaag is het Community Day en dat betekent dat we op jacht kunnen naar de shiny Electabuzz-familie. Daarom hebben we zoals altijd de hele familie voor jullie hieronder geplaatst. Voor het eerst is er echter ook een baby in de familie die je kunt hatchen, dus ook daar hebben we de shiny van hieronder geplaatst. Overigens natuurlijk gewoon op volgorde van evolutie:

De shiny Electabuzz-familie is dus waar je vandaag op kunt gaan jagen. En het is weliswaar niet voor het eerst dat de Pokémon shiny in het spel komt, en misschien heb je hem dus al. Maar het is wel voor het eerst dat Electabuzz zelf shiny in het wild voorkomt.

Wil je een Nintendo Switch winnen? Volg dan dit Instagram-account! Bij 10.000 volgers gaat de Nintendo Switch eruit! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO, via onze vernieuwde website en op sociale media: Facebook en Telegram.