Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de Conda Strap.

Vandaag de dag lijkt het wel of iedereen vlogger, Instagrammer of TikTokker is. Jong en oud loopt massaal met een vlogcamera rond om hun leven of andere dingen te filmen. Ze bewerken dit en plaatsen dit vervolgens op verschillende platformen voor hun volgers. Wanneer je graag je handen vrij hebt en je camera niet wilt vasthouden, kan je natuurlijk gebruikmaken van een standaard, maar dit is vaak niet erg handig als je onderweg bent. De Conda Strap is hiervoor een goed alternatief.

Deze slimme uitvinding wordt op Kickstarter aangeboden en is erg handig voor onderweg. Deze band heeft namelijk meerdere functies. Hij wordt eenvoudig bevestigd aan de camera en je bent eigenlijk al klaar om te gaan. Je kan hem eenvoudig om je nek hangen, maar ook om een paal vouwen zodat de camera op een vaste plek hangt. Je kan hem ook buigen als een soort standaard om de camera ergens op te zetten, kortom: je kan het zo gek niet bedenken of je kan het uitvoeren met de Conda Strap. Dit maakt de compacte driepoot overbodig gezien je hiermee enkel de camera ergens kunt neerzetten.

Het geheel is ontwikkeld van stevig materiaal en is zelfs voorzien van een stevig slot. Het komt dan ook met een flink prijskaartje: de snelle vogels kunnen een standaardexemplaar reserveren voor €82,-.