Doorgaan naar artikel
Pokémon GO-versie 0.193.1 is geforceerd door Niantic
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Zojuist heeft Niantic Pokémon GO-versie 0.193.1 geforceerd. Dat betekent dat je de meest recente versie, wat dit is, verplicht bent te gebruiken. Heel spannend is het op zich niet dit keer. De versie is namelijk een kleine update in vergelijking met de vorige geforceerde versie. We hebben een artikel geschreven over wat een geforceerde update is en waarom Niantic dit doet. Deze lees je hier.

Daar lees je ook dat dit vaak is vanwege nieuwe functies. Nu heeft de afgelopen tijd een geforceerde nooit geleid tot direct dezelfde avond een update van een functie, maar mogelijk is dat vandaag anders. De Pokéminers vonden namelijk een wijziging van de code:

We zijn deze extra alert op nieuws, dus als er iets is melden we het zo snel mogelijk. Wel nemen we tussen ongeveer 19.30 uur en 21.00 uur de podcast op, dus zijn we misschien iets later.

Wat we graag met je delen:

  • Het is de Top 2000-stemweek, dus de kans om Gotta Catch ‘em All weer hoog te krijgen!
  • Wil je een Nintendo Switch winnen? Volg dan dit Instagram-account! Bij 10.000 volgers gaat de Nintendo Switch eruit!
  • Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug!
  • Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en op Facebook en Telegram.