Doorgaan naar artikel
Johans Hardwarehub: Cyclemate-zadelhoes voor optimaal comfort
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de Cyclemate-zadelhoes.

De fiets is een fantastisch compact en milieuvriendelijk vervoersmiddel. Door de uitstekende infrastructuur is deze tweewieler zeer populair in ons kikkerlandje en er wordt hier dan ook meer gefietst dan ik welk land dan ook. Wanneer je flink wat uren op je fiets doorbrengt, dan is wat extra comfort wel op zijn plaats. Niets is namelijk zo vervelend dan bijvoorbeeld last van je achterste omdat je zadel voor geen meter zit. De Cyclemate-zadelhoes moet hier verandering in brengen. De hoes wordt middels Kickstarter aangeboden en moet ervoor zorgen dat fietsers geen last meer hebben van zadelpijn.

De hoes is voorzien van luchtkussentjes die je eenvoudig kunt opblazen. Vervolgens trek je deze hoes over je bestaande zadel en je beschikt direct over meer ondersteuning voor uren fietsplezier. De makers van deze zadelhoes hebben gekozen voor Lycra, een elastische stof dat niet alleen duurzaam is, maar ook goed te reinigen is. Fietsers hebben hier massaal oren naar, want ze worden volop verkocht. Heb jij ook interesse, dan kan je voor ongeveer €16,- een exemplaar reserveren.