Doorgaan naar artikel
NWTV-Podcast: Luister aflevering 12 van de MetaPodcast nu terug!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vorige week misten we natuurlijk het nieuws van Shiny Mew, maar deze week in aflevering 12 van de MetaPodcast hebben we er uitgebreid stil bij gestaan. Zeker ook met in hetzelfde licht het Galarian Mr. Mime-evenement. Dennis en ik zijn er heel uitgesproken over en delen dan ook graag wat we er van vinden. Dennis gaat tijdens zijn PVP-stuk in op de Ultra League, maar of het nu echt een succes is?

Ondertussen vind je op alle kanalen onze Podcast terug. En als je daar dan toch bent, abonneer je dan gelijk en laat een oordeel achter. Hoe meer positieve oordelen, hoe beter ook mensen die NWTV niet volgen hem kunnen vinden.

De 10.000 volgers zijn bereikt en de Nintendo Switch gaat er dus bijna uit! Wil je hem Nintendo Switch winnen? Volg dan dit Instagram-account! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en op Facebook en Telegram.