Doorgaan naar artikel
Johans Hardwarehub: Pajama Suit is ideaal voor thuiswerkers
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de Pajama Suit.

Al maandenlang wordt er massaal thuisgewerkt vanwege het coronavirus. Er worden volop online-meetings gehouden waarbij collega’s nagenoeg gelijk kunnen overleggen met elkaar alsof ze bij elkaar op kantoor zitten. Daarbij wordt ook veelal de webcam gebruikt om er ook een beeld bij te krijgen en elkaar te kunnen zien, net als in een echte meeting. Het is dan natuurlijk wel van belang dat je er representatief op staat en daar heb je niet altijd zin in wanneer je de hele dag lekker warm thuis bent. In deze situatie is de Pajama Suit van de Japanse kledingwinkel Aoki ideaal. Het is namelijk een pyjama met het uiterlijk van een net pak, maar is gemaakt van pyjamastof. Zo kom je netjes voor de dag en zit het ook nog eens comfortabel.

De Pajama Suit is verkrijgbaar in de kleuren blauw en grijs en heeft een prijskaartje van omgerekend ongeveer €40. Het is nog niet bekend of deze comfortabele pakken ook naar Europa worden verscheept.