Doorgaan naar artikel
De Picknicker-medal lijkt eindelijk echt te werken!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Met de grote wijzigingen eind vorig jaar in Pokémon GO is er ook de Picknicker-medal bijgekomen. Deze telt hoeveel Pokémon er op jouw lure zijn gevangen door andere spelers. De laatste tijd leek dit helemaal niet te kloppen. Want er kwam niets bij, bij de meeste spelers. Daar lijkt nu dus verandering in te komen. Want verschillende spelers melden dat de aantallen eindelijk op beginnen te lopen.

Niantic lijkt hiermee de tweede bug in korte tijd op te lossen. Eerder vandaag was er ook al het nieuws dat het voeren van gyms ook voor hogere spelers weer werkt. Er zijn natuurlijk nog voldoende bugs, maar laten we hopen dat ook hiervan een deel snel wordt opgelost.

Bij 20.000 volgers geven we weer een Nintendo Switch weg via Instagram! (winnaar van de eerste Switch vind je hier!) Wil je hem winnen? Volg dan dit Instagram-account! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en op Facebook en Telegram.