Doorgaan naar artikel
NWTV-Podcast: Luister aflevering 15 van de MetaPodcast nu terug!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

In aflevering 15 van de MetaPodcast van Dennis en mij ging er technisch nogal wat mis. De verbinding tussen Dennis en mij viel ineens weg en daarna was er een kleine tik. Gelukkig heeft het niet heel veel invloed en kwam alles toch nog goed. Dennis deelt ook zijn frustratie over de slechte hatches die hij heeft, terwijl ik er een stuk minder last van heb. En er is een hoop veranderd in Trainer Battles dus ook hier gaan we natuurlijk op in!

Ondertussen vind je op alle kanalen onze Podcast terug. En als je daar dan toch bent, abonneer je dan gelijk en laat een oordeel achter. Hoe meer positieve oordelen, hoe beter ook mensen die NWTV niet volgen hem kunnen vinden.

Bij 20.000 volgers geven we weer een Nintendo Switch weg via Instagram! (winnaar van de eerste Switch vind je hier!) Wil je hem winnen? Volg dan dit Instagram-account! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en op Facebook en Telegram.