Doorgaan naar artikel
Roselia is februari Community Day-Pokémon
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

De februari Community Day-Pokémon is bekend. Roselia is de komende maand, op zondag 7 februari, de Pokémon die je extra veel kunt vangen. En dat is er één waar vast een hoop spelers blij mee zullen zijn, maar op zeker zijn ook heel veel spelers dat niet. De Pokémon is niet alleen al heel lang shiny in het spel, maar heeft zelfs al een evenement gehad waarbij de kans op een shiny hoger was.

De bonus is naast natuurlijk Incense die drie uur duurt, dat je een kwart hatch-afstand hebt. Verder is er weer een Special Research en je krijgt twee aanvallen dit keer. Weather Ball (Fire-type ) als Charged Attack en de Fast Attack Bullet Seed. De tijden zijn net als de laatste keer van 11.00 uur tot 17.00 uur. Budew zit overigens in 2km-eieren tijdens het evenement.

Meer over deze Community Day delen we natuurlijk richting het evenement en op 7 februari zelf.

Bij 20.000 volgers geven we weer een Nintendo Switch weg via Instagram! (winnaar van de eerste Switch vind je hier!) Wil je hem winnen? Volg dan dit Instagram-account! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en op Facebook en Telegram.