Doorgaan naar artikel
Mogelijk Pokémon GO-abonnement onderweg naar de game!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vannacht is er een nieuwe versie gevonden van Pokémon GO, waarvan later vanochtend een datamine verschijnt. Er is echter nieuws wat we jullie al eerder willen melden, wat zeer interessant is. We hebben het dan over een gevonden optie voor een Pokémon GO-abonnement.

Wat de dataminers gevonden hebben is dat er code is voor alles rondom abonnementen. Denk aan bijvoorbeeld de status (gekocht, verlopen, proefabonnement e.d.) en er is een plek in de winkel. Ook kan het abonnement automatisch vernieuwen bijvoorbeeld.

Maar waarvoor het Pokémon GO-abonnement is nog niet bekend. En zolang Niantic daar geen nieuws over deelt zal dit niet komen. Het lijkt ons logisch als er bijvoorbeeld een optie komt om een abonnement te nemen op de Community Day-researches. Daar wordt nu in feite al een beetje mee getest. Maar dat is puur speculeren op dit moment. Het is dus alles behalve gezegd dat zaken die nu gratis zijn ineens verdwijnen achter een abonnement.

Zodra er meer bekend is over eventuele opties voor het abonnement dan delen we het natuurlijk!

Bij 20.000 volgers geven we weer een Nintendo Switch weg via Instagram! (winnaar van de eerste Switch vind je hier!) Wil je hem winnen? Volg dan dit Instagram-account! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en op Facebook en Telegram.