Doorgaan naar artikel
Payback-statistieken zijn bekend voor Pokémon GO
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Niantic heeft gisterenavond de Payback-statistieken toegevoegd aan de code van het spel. De aanval is volledig nieuw en komend weekend te leren aan Machamp, door een Machoke tijdens of kort na Community Day te evolueren. `Het is een Dark-type-aanval die dus volledig nieuw is. De statistieken zijn als volgt:

Vooralsnog zijn de experts niet heel enthousiast over de Payback-statistieken. Het maakt ook van Machamp niet echt een betere aanvaller in Trainer Battles. Zover nu bekend is hij wel goed tegen sommige Pokémon en kan de dreiging ervan wel helpen.

Komend weekend is het zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur Community Day. Tijdens het evenement kan Machamp de aanval dus via evolutie leren.

Bij 20.000 volgers geven we weer een Nintendo Switch weg via Instagram! (winnaar van de eerste Switch vind je hier!) Wil je hem winnen? Volg dan dit Instagram-account! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en op Facebook en Telegram.