Doorgaan naar artikel
Maker Pokémon Go-spoof-app schikt met Niantic
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Alhoewel het overgrote gedeelte van de spelers gelukkig niet spooft, zijn er toch ook redelijk wat spelers die dat wel doen. Om dit te kunnen doen heb je een Pokémon Go-spoof-app nodig. Binnen onze kanalen besteden we geen aandacht aan spoofen en keuren we het zelfs af. Maar als het spoofen minder positief in het nieuws komt dan laten we dit natuurlijk graag wel weten. Dit keer gaat het over een rechtszaak die er uiteindelijk nooit is gekomen tegen één van de makers van een Pokémon Go-spoof-app.

Uiteindelijk heeft het bedrijf geschikt met Niantic en 5 miljoen dollar moeten betalen. De reden die werd aangedragen was dat het bedrijf inbreuk maakte op het eigendom van Niantic en daarmee eerlijke spelers dwarszat.

Bij 20.000 volgers geven we weer een Nintendo Switch weg via Instagram! (winnaar van de eerste Switch vind je hier!) Wil je hem winnen? Volg dan dit Instagram-account! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en op Facebook en Telegram.