Doorgaan naar artikel
Meer dan de helft van onze bezoekers zou een Pokémon GO-abonnement overwegen
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Gisteren doken er met dank aan de dataminers ineens berichten op over een mogelijk Pokémon GO-abonnement. Wij verwachten niet dat je moet betalen om te mogen spelen, maar wel dat er voordelen komen voor spelers. In welke vorm is slechts speculeren, maar we waren wel heel benieuwd naar wat jullie er van vinden. En of jullie zouden betalen bijvoorbeeld.

Het onderzoek onder ruim 500 mensen die reageerder wijst uit dat meer dan de helft wel overweegt te betalen. 54 procent om precies te zijn. Van deze groep vond het overgrote gedeelte vooral exclusieve evenementen een goede reden om dit te doen. Op volgorde van keuze zijn dit de belangrijkste dingen volgens jullie:

  1. Exclusieve evenementen
  2. Gratis remote raidpassen
  3. Hogere kans op shinies
  4. Exclusieve items
  5. Korting op tickets

Meer dan de helft vond zelfs dat laatste nog belangrijk (je kon meerdere zaken kiezen). Van de vrije keuzes werd vooral ingame-tegoed en meer XP als bonus aangedragen.

We zullen moeten wachten op wat Niantic in petto heeft, maar wij zijn heel benieuwd!

Bij 20.000 volgers geven we weer een Nintendo Switch weg via Instagram! (winnaar van de eerste Switch vind je hier!) Wil je hem winnen? Volg dan dit Instagram-account! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en op Facebook en Telegram.