Doorgaan naar artikel
Bekijk de shiny Machop-familie hier!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vanaf 11.00 uur is de kans op shiny Machop tijdelijk een stuk hoger in Pokémon GO en daarom hebben we speciaal voor jullie een blik op de drie Pokémon in deze familie. Wij vinden dat de Pokémon één van de beter gelukte Pokémon is die er shiny is. Dat geldt voor alle drie, want ze vallen alle drie op.

De jacht op shiny Machop is vanaf 11.00 uur geopend. En we weten zeker dat hij tijdens de zes uur in Nederland ook gewoon te voorschijn komt. Wij zijn benieuwd naar jullie mooiste vangsten! Deel die via Facebook met ons als reactie na Community Day! En kijk op Instagram voor bijvoorbeeld onze mooiste vangst!

Bij 20.000 volgers geven we weer een Nintendo Switch weg via Instagram! (winnaar van de eerste Switch vind je hier!) Wil je hem winnen? Volg dan dit Instagram-account! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en op Facebook en Telegram.