Doorgaan naar artikel
Jelmer Hemmes
Jelmer Hemmes
Redacteur
Profiel

Vanaf 23 Februari gaat het aanbod van Disney+ worden uitgebreid met Star! Deze zal een breder pakket aan films en series toevoegen. Hierdoor kan Disney+ verder groeien van aanbieder voor families, na cateraar voor een breder publiek. Star zal straks in één klap meer dan driehonderd nieuwe films en series toevoegen die zich met name richten op volwassenen.

De aanbieder zal zich straks bevinden tussen de andere kopjes en categorieën aan Disney+ onderdelen. Onder de content van Star vallen onder andere Disney Television Studios (20th Television en ABC Signature), FX Productions en 20th Century Studios. Hierdoor kan je straks dan ook films als Die Hard of The Grand Budapest Hotel kijken.

Voor ouders is het straks mogelijk om op Star een leeftijdsbegrenzer in te stellen. Tegelijkertijd kan je ook een pincode instellen indien je niet niet wenst dat de kinderen ook kunnen kijken naar Star.

Het totale aantal titels voor Star zal straks op ongeveer duizend uitkomen. Voor nu kunnen we dus vooruit kijken naar 23 Februari!