Doorgaan naar artikel
Jaime Andreas
Jaime Andreas
Redacteur
Profiel

Door de verlenging van de lockdown moeten we in Nederland nog langer wachten op de bioscooprelease van Wonder Woman 1984. Warner Bros. heeft al een nieuwe datum aangekondigd, maar het is nog maar de vraag wanneer we de superheldenfilm echt mogen bekijken.

Als de bioscopen weer open mogen, is de langverwachte film vanaf 3 maart 2021 te zien in Nederlandse bioscopen. Het is nu hopen op het beste zodat we Gal Gadot als Diana Prince kunnen zien schitteren op het witte doek.

In Wonder Woman 1984 kruipt actrice Gal Gadot wederom in de huid van superheldin en halfgod Diana Prince. In de film moet Diana het opnemen tegen twee nieuwe bad guys, the Cheetah (Kristen Wiig) en Maxwell Lord (Pedro Pascal). Het is de taak van Diana Prince aka Wonder Woman om de wereld te redden van een nieuw gevaar.

Op plekken in de Verenigde Staten waar de bioscopen open zijn, is Wonder Woman 1984 sinds eerste kerstdag te zien. Ook is de film verschenen op HBO Max waar abonnees de film dertig dagen zonder extra kosten konden streamen.