Doorgaan naar artikel
Jelmer Hemmes
Jelmer Hemmes
Redacteur
Profiel

Goedenavond! We schrijven week 6 en de tweede maand, welkom in februari. In dit overzicht hebben we voor jullie een paar films klaargezet die je enorm aan zullen spreken of totaal koud zullen laten. Zeker bij de Netflix-films zal je zien dat het aanbod deze week zeer divers is. Maar welke films dat zijn? Dat zie je in: de filmreleases van week 6.

News Of The World

In deze bijzondere Western zien we Tom Hanks op het witte doek verschijnen. Hij speelt een nieuwslezer in het Wilde Westen, die van dorp tot dorp reist om aan hen het nieuws voor te lezen. Hij beleeft in zijn eentje al genoeg avonturen, maar daar komt nog een gezonde dosis bij als hij een meisje vindt die, op het eerste gezicht, doofstom lijkt te zijn. Al snel blijkt dat zij gewoon te getraumatiseerd is om te praten, maar dat ze hem wel verstaat. Onze nieuwslezer is vastberaden om haar terug naar haar familie te brengen en begeeft zich dan ook op een lange reis. Onderweg komen ze echter genoeg problemen tegen…

 

En Passant Pecho

Deze bizarre Franse comedy is ooit ontstaan uit een Franse webserie. Die serie stamt uit 2012 en nu in 2021 komt er een officiële Netflix-film van uit! Hierin zijn onze disfunctionele drugsdealers terug van weggeweest. In Parijs proberen ze hun drugsnetwerk verder uit te breiden, maar tot op heden is alles mislukt. Nu besluiten ze om al hun familiebanden aan te halen en zo te proberen om hun drugsnetwerk langzaam uit te breiden.

Red Dot

Wanneer een Zweeds stel te horen krijgt dat ze ouders gaan worden van hun eerste kindje, besluiten ze om er samen even op uit te gaan. Een weekendje in de bergen lijkt hen dan ook het beste idee. ’s Avonds verschijnt er echter een rode stip in hun tent. Wanneer ze naar buiten gaan, verplaatst de stip zich naar hen. Al snel weten ze dat het een laser van een geweer moet zijn en beginnen ze te rennen.

Door wie of wat worden ze achtervolgd???

 

Milosc do kwadratu

In deze Poolse film volgen we een topmodel. Zij leidt een bijzonder dubbelleven, doordat ze zowel model is als juf op een basisschool. Ze wisselt dan ook steeds van pruik om haar leven op een normale manier te kunnen leiden. Al snel komt ze in contact met een journalist die haar wil interviewen. Hij is een befaamd rokkenjager, maar wel iemand die gelooft in de liefde. Er ontstaat dan ook iets moois tussen de twee en al snel worden ze verliefd. Maar op wie is hij verliefd? Het model of de juffrouw?

To All The Boys: Always and Forever

Deze hadden jullie waarschijnlijk allemaal al aan zien komen. In ons artikel hadden we het er al uitgebreid over. Hier is dan het laatste deel! To All The Boys 3 gaat ons meenemen in het slotstuk van Lara Jean en Peter. We zien in de trailer dat ze op een belangrijk punt zijn aangekomen in hun relatie. Lara Jean komt dan voor een moeilijke keuze te staan: kiest ze voor haar droomstudie in haar droomstad of kiest ze voor een rustigere omgeving en gaat ze samen studeren met haar droomman?

Nogmaals: 12 februari zullen we allemaal het antwoord weten!