Doorgaan naar artikel
Jaime Andreas
Jaime Andreas
Redacteur
Profiel

Toen Avengers: Endgame tot een einde kwam, begon het speculeren over de volgende stappen van Marvel Studios. The Falcon and the Winter Soldier is onderdeel van een reeks nieuwe series en films in het Marvel Universum. Nu is de eerste trailer te bekijken en het belooft veel ouderwetse spectaculaire Marvel-actie en droge humor.

De serie volgt Sam Wilson aka The Falcon (Anthony Mackie) en ‘Bucky’ Barnes aka the Winter Soldier (Sebastian Stan) na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Zij namen afscheid van hun vriend Steve Rogers waarvan Wilson de titel ‘Captain America’ kreeg. Het lijkt erop dat Wilson in de serie moeite heeft met het accepteren van deze titel. Intussen krijgen de twee mannen te maken met genoeg gevaar en lastige situaties.

Niet alleen keren Anthony Mackie en Sebastian Stan terug in The Falcon and the Winter Soldier. Ook acteur Daniel Brühl keert terug als de schurk Helmut Zemo, Emily VanCamp is weer te zien als Sharon Carter en ook Don Cheadle verschijnt als James Rhodes.

De serie is vanaf 19 maart te zien op Disney Plus.