Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Op de eerste vraag die wel veel kregen, die over regionale Pokémon, hadden we rond 17.00 uur al het antwoord. Maar ondertussen weten we ook over we extra Special Trades kunnen doen. Het antwoord is namelijk ja! Nu al kun je er zes doen en zo goed als zeker geldt dit ook voor morgen (de dag van het evenement) en zelfs op zondag. De dag ervoor en erna is vermoedelijk omdat Niantic anders niet kan garanderen dat iedereen de extra Special Trades het hele evenement heeft.

Daarnaast krijgen we ook korting op trades in het algemeen. Overigens niet met spelers die je niet kent en Good Friends, maar alleen met vrienden die je al langer hebt:

  • Great Friends – Was 20% is 60% (is nu 400.000 voor een Special Trade en 8.000 voor een gewone trade)
  • Ultra Friends – Was 92% is 96% (is nu 40.000 voor een Special Trade en 800 voor een gewone trade)
  • Best Friends – Was 96% is 98%  (is nu 20.000 voor een Special Trade en 400 voor een gewone trade)

Daarmee weten we dus ook het antwoord op de vraag over het ruilen. Meer over het evenement lees je natuurlijk vanavond en morgen via de website en de app!

Niet alleen fan van Pokémon, maar ook van LEGO? Word dan lid van onze LEGO-groep. Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.