Doorgaan naar artikel
Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl aangekondigd voor de Nintendo Switch
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Morgen bestaat Pokémon 25 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Er zijn zojuist twee nieuwe games aangekondigd voor Pokémon. De remakes van de vierde generatie verschijnen onder de namen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. Verder is er ook nog een volledig nieuwe game aangekondigd die zich afspeelt in een feodaal Sinnoh met voor het eerst een volledig open wereld! Lees daar hier meer over.

Origineel zijn Diamond en Pearl in 2006 verschenen en nemen je dus mee naar Sinnoh. Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl zijn verder geen volledige andere games, maar nemen je met nieuwe graphics en een aantal aangepaste details mee door hetzelfde verhaal uit 2006. Beide spellen verschijnen uiteraard exclusief voor de Nintendo Switch en liggen dit jaar nog in de winkels. We moeten wel tot het einde van het jaar wachten.

Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.