Doorgaan naar artikel
Niantic is heel genereus met GO Battle League-rewards aan het einde van seizoen 6
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Gisteren was het tijd voor het einde van het zesde seizoen van de GO Battle League. Maar onbekend was wat er aan GO Battle League-rewards uitgedeeld zou worden. Het lijkt er nu op dat Niantic heel genereus was, of per ongeluk een fout heeft gemaakt. Alle spelers vanaf Rank 10 kregen namelijk het volgende:

  • 5 Charged TM
  • 3 Fast TM
  • 1 Premium Battle Pass
  • 100.000 Stardust
  • 1 Elite Fast TM (vanaf rank 20)

De hoogste Rank was natuurlijk Rank 10 voor dit seizoen, dus de vraag is of Niantic niet per ongeluk de beste rewards aan iedereen heeft gegeven. Omdat niet iedereen een Elite Fast TM heeft gekregen (pas vanaf Rank 20) lijkt er echter wel over nagedacht. Er is nog geen reactie van Niantic overigens over de GO Battle League-rewards.

Mocht je Rank 10 of hoger bereikt hebben en je beloningen nog niet hebben bekeken, zet dan een Starpiece aan voor je kijkt!

Niet alleen fan van Pokémon, maar ook van LEGO? Word dan lid van onze LEGO-groep. Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.