Doorgaan naar artikel
Stel je vraag aan Dennis en Jeffry voor de MetaPodcast!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vanavond vanaf ongeveer 19.30 uur nemen we weer een nieuwe MetaPodcast op en behandelen we dus ook al jullie vragen. En zo lang deze over Pokémon of Pokémon GO gaan zijn alle vragen welkom. Het mag dus bijvoorbeeld ook iets zijn als, welke Pokémon is jullie favoriete Pokémon of welke Shiny vinden jullie het mooiste?

Wekelijks nemen Dennis en ik de MetaPodcast op op dinsdagavond. Naast het nieuws en speciale aandacht voor PVP, behandelen we ook altijd jullie vragen en hebben we incidenteel prijsvragen. Het is ook de plek waar we vooral op basis van jullie vragen, dieper ingaan op onduidelijkheden. Wil je dus iets weten, laat dan je vraag achter op de volgende manier:

Niet alleen fan van Pokémon, maar ook van LEGO? Word dan lid van onze LEGO-groep. Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.