Doorgaan naar artikel
Niantic kondigt samenwerkingen met Microsoft aan op gebied van Augumented Reality
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Het is een functie waar maar weinig spelers echt gebruik van maken, maar Niantic juist het meeste geld in stopt, Augumented Reality. De technologie zorgt ervoor dat de echte wereld en de virtuele wereld samenkomen, met als doel de echte wereld te verbeteren. Niantic heeft tijdens Microsoft Ignite vandaag aangekondigd samen met Microsoft te werken aan de ontwikkeling van AR, in combinatie met de Hololens (een AR-bril van Microsoft)

Alhoewel de bovenstaande demo niet bedoeld is als uiteindelijk functie voor Pokémon GO, toont het wel de kracht van Augumented Reality aan. En wie weet wordt het voor ons ooit echt interessant om AR te gaan spelen. Op dit moment helpen we er echter vooral Niantc meer door AR Scans te doen, want daarmee kunnen ze hun technologie verbeteren en dus geld verdienen.

Niet alleen fan van Pokémon, maar ook van LEGO? Word dan lid van onze LEGO-groep. Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.