Doorgaan naar artikel
NWTV-Podcast: Luister aflevering 26 van de MetaPodcast nu terug!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

In aflevering 26 van de MetaPodcast van Dennis en mij hebben we natuurlijk weer al het nieuws van de afgelopen week. En er was nogal wat nieuws. Zo was er de maandelijkse nieuws-dump van Niantic waarin we alles over april te horen kregen. Daarnaast gaat het voor Dennis nog altijd niet naar wens in PVP en heeft hij een grapje, die ingestuurd is via Instagram. We eindigen overigens met live nieuws, waardoor er een wel heel plots einde ontstaat. Gelukkig zijn we er volgende week natuurlijk gewoon weer!

Ondertussen vind je op alle kanalen onze Podcast terug. En als je daar dan toch bent, abonneer je dan gelijk en laat een oordeel achter. Hoe meer positieve oordelen, hoe beter ook mensen die NWTV niet volgen hem kunnen vinden.

Niet alleen fan van Pokémon, maar ook van LEGO? Word dan lid van onze LEGO-groep. Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.