Doorgaan naar artikel
Skrelp is de nieuwe 400 Candy-Pokémon in Pokémon GO
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Met Skrelp en Clauncher als nieuwe Pokémon in Pokémon GO is het interessant om te kijken of ze ook iets waard zijn. Tevens is het goed om te kijken naar de eerste opmerkelijke zaken voor de twee. Qua nut is het internet redelijk duidelijk. Op dit moment is voor Clauncher en zijn evolutie geen echte plek. Mogelijk bij een aparte league in de GO Battle League, maar op dit moment is voor zowel PVP als PVE geen nut. Voor Skrelp is dit anders. Springt nergens echt bovenuit, maar vooral zijn evolutie kan in sommige gevallen in PVP en PVE goed zijn. Opmerkelijker is dat dit echter de nieuwe 400 Candy-Pokémon is.

En dat is wel naar, want in het algemeen is het voor bijvoorbeeld Noitbat ook niet makkelijk om aan 400 Candy te komen. Of deze 400 Candy-Pokémon echt zo zeldzaam is als Noibat valt te zien, maar voorlopig zullen we deze evolutie nog niet hebben.

Niet alleen fan van Pokémon, maar ook van LEGO? Word dan lid van onze LEGO-groep. Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.