Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

In aflevering 27 van de MetaPodcast van Dennis en mij hebben we natuurlijk weer al het nieuws van de afgelopen week. En dat was er nogal veel, waardoor de podcast iets uitliep. Maar dat was ook door de vele (top)vragen die jullie stelden. Gelukkig begon de podcast snel want ik was van mening dat het abrupte einde van de vorige keer een abrupt begin verantwoorde. En er was echt heel veel te melden over PVP. Dennis kon dan ook echt even zijn ei kwijt, mede naar aanleiding van al jullie vragen.

Ondertussen vind je op alle kanalen onze Podcast terug. En als je daar dan toch bent, abonneer je dan gelijk en laat een oordeel achter. Hoe meer positieve oordelen, hoe beter ook mensen die NWTV niet volgen hem kunnen vinden.

Niet alleen fan van Pokémon, maar ook van LEGO? Word dan lid van onze LEGO-groep. Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.