Doorgaan naar artikel
Tutorial voor een Pokéstop Power Up-functie is gevonden door dataminers
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Dat Niantic constant bezig is met het bedenken van nieuwe functies en het implementeren en toepassen ervan weten we. Soms worden deze functies al in een (veel) eerder stadium gevonden door dataminers. Zo ligt de focus op dit moment bijvoorbeeld op Route Maker, maar vannacht vonden de Pokéminers een potentieel nog veel interessantere functie. Er lijkt namelijk een Pokéstop Power Up-functie onderweg naar het spel en alhoewel in de code van de game nog enige aanwijzing ontbreekt, zijn er wel onderdelen van de tutorial gevonden:

We willen zeker niet te veel speculeren, maar wat we zien is duidelijk. Er zouden naast het standaard level, drie extra levels moeten komen. Het hoogste level biedt een hogere Pokestop die er tevens “krachtiger” uitziet. Ergens heeft het zelfs wel wat weg van een gym in Pokéstop-vorm.

Of de Pokéstop Power Up-functie er komt is natuurlijk afwachten en er zijn ook nog een hoop vragen over. Wat kost het (items, geld, tijd?), wat krijg je er nu echt van en is het tijdelijk of permanent? Zodra de dataminers meer hebben gevonden of Niantic iets aankondigt dan laten we het natuurlijk weten!

Niet alleen fan van Pokémon, maar ook van LEGO? Word dan lid van onze LEGO-groep. Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.